У грудні компанія «Газпостач» не підвищуватиме ціну на газ

Опубліковано в Новини 30.11.2020

Попри зростання вартості газу у кількох українських містах, компанії «Газпостач» вдалося у грудні втримати листопадову ціну на природній газ для своїх споживачів.

Зазначимо, що ціна на природний газ для побутових споживачів у ДП «Газпостач» у листопаді 2020 року складає 7,920 грн., з ПДВ за один метр кубічний, ця ж ціна зберігається і на грудень-2020 (ціна природного газу зазначається без урахування тарифу на послуги розподілу природного газу для ПрАТ «Тернопільміськгаз», на який передбачена окрема квитанція).

Споживачам радять не накопичувати борги, з якими буде складно розрахуватись і які ставитимуть під загрозу стабільність газопостачання.

Наявність заборгованості є також підставою для відхилення призначення субсидії та пільг на наступний опалювальний сезон.

Про свої нарахування можна дізнатися в особистому кабінеті  Gasolina, або за номерами контакт-центру з розрахунків за використаний газ – 096-104-2-104 ; 51-95-95; 050-104-2-104.

 

Джерело: компанія “Газпостач”

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.