У тернопільській лікарні швидкої допомоги – 64 хворих на коронавірус

Опубліковано в Новини 26.11.2020

Станом на 08.00 год 26 листопада на стаціонарному  лікуванні у КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» із підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває 59  пацієнтів (у тому числі -  8 медичних працівників).

Про це повідомляють на сторінці медустанови.

З них: 1 особа на апараті ШВЛ (в тому числі в режимі СРАР), 21 пацієнт підключений до кисневого концентратора,  27 осіб використовують кисневу маску. Стан хворих важкий. 5 осіб перебуває у стаціонарі із підозрою на коронавірусну інфекцію, з них  3 хворих  підключені до кисневого концентратора та 1 хворий використовує кисневу маску.

За останню добу поступило: 5 пацієнтів із коронавірусною інфекцією та 3 пацієнти  із підозрою на коронавірус.

Померло 2 хворих із коронавірусною інфекцією. Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Всього на стаціонарному лікуванні з приводу COVID-19  знаходиться 64 хворих (з них 57 -  тернополяни та 7 хворих - жителі області).

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.