Яке покарання обрали підприємцю та підряднику, що завищили вартість ремонту дороги на Тернопільщині на 400 тис. грн?

Опубліковано в Новини 18.11.2020

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за ч. 2 ст. 367 КК України стосовно місцевого підприємця та підрядника, через недбалість яких завищено вартість ремонту дороги у Борщівському районі Тернопільської області.

За версією слідства, підприємець на підставі договору підряду здійснював технічний нагляд за ремонтом однієї з вулиць у смт Скала – Подільська Борщівського району Тернопільської області, який виконувало ТОВ «Скала – Подільський спеціалізований кар’єр». Через службову недбалість та неналежно проінспектовану якість укладення асфальтного покриття дороги, зробленого товариством, бюджету спричинено збитки на загальну суму понад 440 тис грн.
Під час досудового слідства для повного відшкодування завданих збитків, підрядник переуклав асфальтове покриття на вул. С. Крушельницької в смт Скала – Подільська. За висновками експертів, відремонтована дорога тепер повністю відповідає вимогам якості за державними будівельними нормами.
Розслідування, що здійснювали слідчі ГУНП в Тернопільській області, завершено.
 
 
Джерело: пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.