У неділю на Тернопіллі трапилося майже десяток пожеж

Опубліковано в Новини 03.10.2016

Горіли і суха трава, і дрова, і приміщення.

О 09:34 в м. Тернопіль на вул. Бродівська, 61 виникла пожежа в колійному цеху Тернопільського колійного ремонтно-механічного заводу ПАТ «Укрзалізниця». Вогнем знищено покрівлю на площі 400 м.кв та пошкоджено 13 віконних блоків. На ліквідацію пожежі задіяно сили та засоби Тернопільського гарнізону: 1-ї, 2-ї, 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 10:08 на відкритій території в м. Почаїв Кременецького району виникла пожежа сухої трави на площі 1 га. Загорання ліквідоване черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста.

О 13:05 виникла пожежа сухої трави та пожнивних залишків на відкритій території в с. В. Дедеркали Шумського району, на площі 2 га. Пожежу черговим караулом місцевої пожежної команди с. В. Дедеркали.

О 15:12 в с. Великі Млинівці Кременецького району виникла пожежа сухої трави на площі 4 га. Загорання пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 16:45 в м. Бучач на вул. Баришська, на відкритій території, виникла пожежа сухої трави, що на площі 0,01 га. Пожежа ліквідована черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 17:09 в приватному домогосподарстві в с. Баворів Тернопільського району виникла пожежа соломи та дров. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 19:25 в м. Почаїв на вул. Липова виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,7 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста.

О 22:16 в м. Тернопіль у парку ім. Т. Шевченка черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано пожежу дерева.

За інформацією Управління ДСНСУ області.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.