На Тернопільщині чоловік незаконно наловив понад 350 кг риби

Опубліковано в Новини 13.11.2020

У четвер, 12 листопада, в ході проведення спільного рейду Тернопільського рибоохоронного патруля з Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області зафіксовано порушення Правил рибальства.

Інцидент стався на водоймі загального користування біля села Комарин Кременецького району Тернопільської області. Було затримано особу за незаконний вилов водних біоресурсів, який здійснювався забороненим методом – метод спуску води з водойми та за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки волок (довжиною 15м), повідомляє Тернопільський Рибоохоронний Патруль.

У такий метод порушнику вдалось виловити: сазан – 304 екз., та товстолоб – 280 екз. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 355 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 164 424 грн.

На особу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Матеріали справи готуються для передачі в слідчі органи поліції за місцем скоєння правопорушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.