На Тернопільщині комунальне підприємство міськради переплатило за бензин майже 66 000 гривень

Опубліковано в Новини 15.11.2020

Рішенням Господарського суду Тернопільської області від 10 листопада 2020 року задоволено позови Кременецької місцевої прокуратури про визнання недійсними додаткових угод до договорів про закупівлю бензину і дизельного палива та стягнення на користь Комунального підприємства Кременецької міської ради «Кременецьблагоустрій» надмірно сплачених коштів в сумі майже 66 тис. грн.

Встановлено, що товариство з обмеженою відповідальністю, шляхом укладення додаткових угод, безпідставно збільшувало ціну на нафтопродукти для «Кременецьблагоустрою», хоча ціни на ринку палива на той час не зростали. Через вказані протиправні дії комунальне підприємство зайво сплатило постачальнику 65 522 грн.


Джерело: пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.