На Тернопільщині шукали понад трьох тисяч працівників у сільськогосподарській сфері

Опубліковано в Новини 14.11.2020

У січні-жовтні 2020 року у сільському, лісовому та рибному господарстві роботодавці Тернопільщини шукали працівників на 3317 вакансій.

Станом на 11 листопада 2020 року сільськогосподарські товариства області мають ще 13 вакансій. Їм потрібні: тваринник, свинар, підсобник, тракторист, водій автотранспортних засобів, бухгалтер, агроном, оператор формувальної машини, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, менеджер зі збуту, інженер-землевпорядник.

На таких фахівців є попит у Бережанському, Бучацькому, Кременецькому, Лановецькому, Монастириському, Чортківському та Шумському районах Тернопільської області.

Своїм працівникам роботодавці готові платити до 13000 тис. гривень. До слова, середня заробітна плата трактористів та водіїв від 10 тис. гривень.

 

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.