На Тернопільщині оберуть «Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020»

Опубліковано в Новини 13.11.2020

Під патронатом голови Тернопільської обласної державної адміністрації відбудеться обласний конкурс «Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020». Метою якого є підтримка та популяризація кращого педагогічного досвіду.

Конкурс стартував учора, 12 листопада, та триватиме до 28 грудня. Він відбуватиметься у два етапи. Спершу найкращий навчальний заклад обиратимуть на рівні районів, а під час другого етапу журі визначать остаточних переможців у таких номінаціях: «Кращий заклад загальної середньої освіти I ступеня», «Кращий заклад загальної середньої освіти I-II ступенів-2020», «Кращий заклад загальної середньої освіти I-III ступенів – 2020»

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно подати заявку, відео-, фотоматеріали, які висвітлюють діяльність навчального закладу. Навчальний заклад оцінюватимуть за такими критеріями: функціонування і дієвість веб-сайту закладу, організація освітнього простору, ефективність використання педагогічного потенціалу, забезпечення розвитку матеріально-технічної та навчально-методичної бази відповідно до вимог Концепції Нової української школи та співпраця з громадськими інституціями, волонтерські ініціативи.

Переможці конкурсу отримають цінні призи та подарунки.

 

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.