У тернопільському супермаркеті продають російську сіль (фотофакт)

Опубліковано в Новини 11.11.2020

У відомому тернопільському супермаркеті продають сіль, яку виробляє країна-агресор.

Про це у фейсбук-спільноті «Тернопільські плітки» повідомила Anita Gevko.

– NOVUS "радує" різноманіттям товарів на своїх полицях – "соль" з вулиці Дружби, міста Азов, що в Ростовській області росії – країна вбивця, країна терорист, але ж так символічно і так зухвало. Замовник – українська фірма. Краще би вони замовили сіль з нашого Дрогобича. Уважно читаємо і не купляємо у вбивць, – написала Anita Gevko.

У коментарях одні користувачі обурюються з цього приводу, інші радять читати, звідки привезено товар й робити свідомий вибір.

– Потрібно на рівні закону заставляти маркувати продукти: наліпки, щоб було видно з далеку(а не дрібний шрифт, без можливості читання), а також маркувати продукти дрібного та середнього українського та додатково місцевого виробника,таким чином кожен охочий зможе підтримати українську економіку, а не оплачувати чужу, тим паче москалячу. Як приклад варто звернути увагу на досвід Польщі, – прокоментувала Наталія Хомишин.

–  А кому заважає прочитати всю інформацію про той чи інший продукт на звороті. Ми ж усі свідомі люди, пише Балюк Світлана.

–  Товарів з росії більше ніж ви собі уявляєте. Хтось це «курирує» і пропускає. На жаль, комусь гроші не пахнуть. а мо навмисне, щоб люд відчував постійну присутність сусіда, додала Наталя Мудра-Бойчук.

Фото: Anita Gevko

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.