Торги в інтернеті завершилися для мешканців Тернопільщини втратою коштів

Опубліковано в Новини 12.11.2020
Втратив  5 тисяч гривень і залишився без товару 37-річний житель Підгаєччини.
 
Чоловік вирішив придбати задешево на одному з сатів продаж побутову техніку. Мабуть ні разу не читав застережень про торги в інтернеті, бо незнав, що шахраї створюють сайти-клони, полюючи на повні реквізити карток, коди та паролі. Саме за таким посиланням перейшов потерпілий аби здійснити покупку. Ввів усі дані картки і тим самим допоміг зняти з рахунку гроші.  Мобільний продавця перестав відповідати, а оголошення про продаж аферист швидко видалив. Довелося звертатися за допомогою до поліцейських.
 
Ще одна шахрайка заробила на передоплаті, а понад 500 гривень втратила 36-річна тернополянка. Жінка хотіла придбати пальто, через оголошення в соцмережі. Продавчиння попросила завдаток і … перестала відповідати на дзвінки. Потерпіла звернулася з заявою в поліцію.
 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.