Ремонт комп'ютерної техніки обернувся для тернополянина втратою майна

Опубліковано в Новини 11.11.2020
Працівники Тернопільського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненого щодо 39-річного мешканця обласного центру. 
 
Аферист розмістив в мережі – Інтернет оголошення про ремонт комп’ютерної техніки за вигідною ціною. Тернополянина зацікавила дана публікація, тож він вирішив скористатися послугами майстра. Однак чоловік не знав, що потрапить на шахрайську схему, коли відправить ноутбук. Вже через деякий час заявник зрозумів, що його ошукали, адже незнайомець перестав відповідати на телефонні дзвінки, а згодом взагалі вимкнув телефон.
 
Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до статті 190 ККУ.
 
Працівники поліції просять жителів Тернопільщини користуватися послугами лише перевірених майстрів та фірм. Необхідно пам'ятати, що зловмисники щодня придумують нові схеми за допомогою яких спустошують рахунки громадян та привласнюють чуже майно.

Джерело: відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.