На Тернопільщині продають масло з минулого століття (фотофакт)

Опубліковано в Новини 09.11.2020

В одному із магазинів Коропця продають товар з незвичною датою упакування.

Про це повідомили у спільноті Коропець-ІНФО.

Так, на маслі «Тульчинка» пише, що запаковано його 9 квітня 1999 року.

– Ось такі товари продають в магазині (Коропець). P S зверніть на дату упакування... йдеться у підписі до фото.

У коментарях користувачі поділилися на дві групи. Одні кажуть, що помилка механічна, а тому робити із цього проблему не варто. Інші ж наголошують, що дата упакування вказана неправильно, що порушує права споживачів.

– Так, це порушення, але проблему можна було вирішити вказавши її працівникам закладу. Можливо, це збій програми, збій в електромережі, а можливо і людська неуважність. А вже коли після вашого усного звернення помилка не виправлена можна виносити проблему на широкий загал. Ми всі живемо в містечку, в якому все про всіх знаємо. Після виборів нам трішки стало скучно жити... Але давайте будемо трішки добрішими в стосунках між собою, прокоментував Ключник Андрій.

– Звідки така впевненість що технічна помилка зроблена не свідомо? Термін придатності є терміном придатності, будь-який товар протермінований чи з технічних проблем чи не з технічних, має бути вилучений з продажу, а "технічні" помилки виправлені. Насторожує великий термін "технічної" помилки, якщо би був рік чи два то більшість була впевнена що товар протермінований і не купилиб, а так кілька десятків років не насторожує то просто помилка і товар можна сміло брати і байдуже що кінцевий термін споживання невідомо... написав Petro Melnyk.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.