На Тернопільщині засудили двох поліцейських за хабар

Опубліковано в Новини 01.10.2016
Двоє працівників поліції сплатять штраф.
 
Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області визнав винними начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та старшого оперуповноваженого Тернопільського районного відділення поліції ГУ Нацполіції області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави), повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Доведено, що 26 лютого 2016 року начальник слідчого відділення С. за посередництва старшого оперуповноваженого Р. одержали від громадянина України грошові кошти в розмірі 1500 дол США за сприяння в закритті кримінального провадження.

 

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, суд врахував всі обставини і засудив зловмисників до 25,5 тис грн та 14,45 тис грн штрафів, відповідно.

 

Крім того, до винних осіб застосовано додаткове покарання: позбавлення права обіймати посади на підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності строком 1 рік 6 місяців для начальника слідчого відділення С. та 1 рік для старшого оперуповноваженого Р.

 

Обвинувальні вироки набрали законної сили.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.