У Тернополі троє неповнолітніх хлопців намагалися обікрасти магазин

Опубліковано в Новини 08.11.2020
Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції трьом мешканцям обласного центру, яких затримали на «гарячому».
 
До правоохоронців надійшло звернення від працівника торговельного закладу. Чоловік повідомив, що охоронці магазину затримали групу неповнолітніх хлопців, які намагалися привласнити товар.
 
Поліцейські слідчо-оперативної групи, які виїжджали на місце події встановили, що зловмисники – тернополяни 2005, 2006 та 2010 років народження. Підозрювані хотіли пронести повз каси майна на суму близько 1000 гривень, однак завершити задумане їм завадили охоронці. 
 
Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішуватиметься питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх.
 
Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.