Поліцейські встановлюють, чому тернополянка приховувала народження недоношеної дитини

Опубліковано в Новини 29.10.2020
Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною інкримінують правоохоронці Тернополя мешканці обласного центру. Жінка 21 жовтня народила вдома недоношену дитину і за меддопомогою не зверталася.
 
27 жовтня на лінію "102" надійшло повідомлення від колишнього чоловіка породіллі. Він розповів, що прийшов до квартири, аби провідати своїх синів 12 та 14-ти років. В цей час з під'їзду вибігла колишня дружина, тримаючи в руках згорток, схожий на дитину.
 
Хлопці також підтвердили, що з маминої кімнати часто чути дитячий плач, але вона їх до приміщення не пускала, інфрмують у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
На місці події працювали оперативники. Під час огляду квартири правоохоронці виявили речі, які вказували на існування дитини. Жінку розшукали. Вона переховувалася у своєму ж під'їзді, але кількома поверхами вище.
 
Семимісячну дитину та її матір забрала бригада швидкої допомоги. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 166 ККУ. Чому жінка не звернулася до лікарні та переховувала немовля, встановить слідство.
 
Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.