У Тернополі п'яний водій стукнув одразу три автомобілі

Опубліковано в Новини 29.09.2016

ДТП трапилося у Тернополі ввечері у вівторок.

Ввечері 27 вересня патрульні зафіксували ДТП, яке вчинив водій напідпитку, повідомила прес-служба УПП у Тернополі. 27-річний водій Mercedes Vito спричинив зіткнення з 3-ма автомобілями – Hyundai Matrix, Citroen C4 та Daewoo Nexia. У водія Mercedes Vito драгер показав 1,56 проміле.

На даного водія інспектори склали протоколи за ст. 124 – ДТП та 130 КУпАП – керування у стані сп’яніння. Окрім того, винесли постанову за ст.126 КУпАП – керування без відповідних документів.

На власника Mercedes Vito патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП. За передачу керування автомобілем водію, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

89 протоколів склали патрульні упродовж вересня на нетверезих водіїв.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.