У Тернополі «любителя» електроніки спіймали «за руку»

Опубліковано в Новини 28.09.2016

Той намагався непомітно винести дорогу річ з магазину.

Про спробу грабежу заявив до поліції приватний підприємець з Тернополя. Бізнесмен повідомив, що в магазині цифрової техніки та аксесуарів покупці разом з працівниками піймали злодія, повідомили у секторі комунікацій ГУНП області.

За словами старшого слідчого Тернопільського відділу поліції Івана Боднара, зловмисник зайшов до торгового закладу,  де на той час перебувало чимало людей. Одна з вітрин була відчиненою і цим скористався чоловік. Він витягнув планшет «Асус» вартістю майже чотири тисячі гривень.

- Коли зловмисник спробував вийти з магазину його схопила моя колега, - пригадує продавець. - Вона змусила показати те, що той взяв.  Невідомий намагався втекти, але його наздогнав один з покупців.

На місце злочину викликали правоохоронців, які доправили грабіжника до відділу поліції.

Як каже слідчий, зловмисник - неодноразово судимий за майнові злочини сорокадворічний  житель Тернополя. Безробітний чоловік, що проживав разом з матір’ю, заробляв на життя злочинним ремеслом.

У більшості випадків злодій крав дорогу електроніку, яку власники залишали без нагляду, продавав її за безцінь або здавав до ломбардів.

Одну із крадіжок зафіксувала камера відеоспостереження. На ній зловмисник зайшов у приміщення офісу і непомітно забрав зі столу смартфон, що належав працівниці. 

У ході слідчо-оперативних дій правоохоронцям вдалося довести причетність чоловіка до ще одинадцяти схожих злочинів. Йому оголосити підозру.

За фактами цих правопорушень поліцейські відкрили кримінальні провадження за частиною другою статті 185 КК України – крадіжка, скоєна повторно, а також статтями 15 та 186 ККУ – замах на грабіж. У скоєному зловмисник зізнався.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.