На Тернопільщині затримали злодія-рецидивіста

Опубліковано в Новини 19.10.2020
До серії майнових крадіжок причетний п'ятдесятичотирилітній житель Теребовлянського району. Чоловік впродовж тривалого часу заробляв на прожиття майновими злочинами.
 
За словами начальника місцевого відділу поліції Андрія Купчака, підозрюваний - раніше судимий за аналогічні правопорушення. Чоловік безробітний.
 
Заяви про проникнення та крадіжки почали надходити до поліції від потерпілих ще на початку року. Люди скаржилися на зникнення грошей, продуктів харчування та іншої малогабаритної техніки.
 
Як правило злодій залазив у житлові приміщення тоді, коли господарів не було. Забирав усе, що можна легко та непомітно винести й продати.
 
Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особу злодія. Він у скоєному зізнався. Зароблені гроші витрачав на алкоголь та продукти харчування.
 
Чоловіка арештували. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Підозрюваному інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ. Перевіряють його і на причетність до аналогічних злочинів.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.