Тернопільщина гордиться призером чемпіонату України

Опубліковано в Новини 28.09.2016

У Львові впродовж п’яти днів тривав чемпіонат України з велосипедного спорту на треку з неолімпійських видів програми.

Учасниками змагань стали і тернополяни - вихованці велосипедної бази Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України. «Бронзу» в груповій гонці дорослих на очки вдалося завоювати Івану Хоміву, - повідомляє офіційний Інтернет-сайт відділення. Зовсім трішки не вистачило спортсменові, щоб здобути ще дві медалі: Іван зупинився за крок від п’єдесталу в індивідуальній гонці переслідування на 4 кілометри та в перегонах «медісон», посівши четверте місце.

 

Щодо інших результатів тернопільський велосипедистів, то у груповій гонці на очки серед старших юнаків п’яте місце виборов Назар Покойовий (Тернопільська ЗОШ №19, ОДЮСШ). А в суперечці молодших Юрій Щербань посів четверте місце в командній гонці на 3 кілометри. Тренер спортсменів Володимир Павелко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.06.2024 soroka
Як налаштувати контекстну рекламу в Google Ads?
Google AdWords — одна з найпопулярніших рекламних платформ, яка використовується компаніями по всьому світу для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.