Тернопільські поліцейські отримали відзнаки

Опубліковано в Новини 16.10.2020
Урочистості з нагоди Дня захисника України відбулися в Головному управлінні Нацполіції області. Співробітники поліції отримали нагороди від органів влади та місцевого самоврядування.
 
 
Вже шостий рік поспіль День захисника України відзначають на офіційному рівні. Це свято має багату історію та є символічним для кожного українця. Цього дня дякуємо тим, хто щоденно стоїть на захисті нашої держави, а також вшановуємо пам'ять тих, хто віддав за неї життя.
 
 
Зі святом правоохоронців привітав начальник обласної поліції Олександр Богомол.
 
- Колектив поліції Тернопільщини бойовий, завжди здатен виконувати свої функціональні обов’язки та захищати нашу Батьківщину. Я згадую 2014-2015 роки, коли формувалися великі загони і поліцейські відбували на Схід, тоді я розумів, що кожен з вас може відмовитися і написати рапорт на звільнення. Але за цей період жоден цього не зробив. Я гордий за тих людей, з якими працюю і дякую кожному із вас.
 
 
Загалом за період неоголошеної війни в Україні більше тисячі працівників тернопільської поліції пройшли через службу в зоні АТО та ООС. Було нелегко, але усі вони сумлінно поставилися до виконання своїх обов’язків.
 
 
Чотирнадцять співробітників  Нацполіції області отримали відзнаки від Тернопільської обласної облдержадміністрації. Серед нагород: медалі «За службу Україні», грамоти та подяки.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.