На Тернопільщині завтра відбудеться хода захисників

Опубліковано в Новини 12.10.2020

У Ланівцях відбудеться «Хода захисників Лановеччини».

Про це у фейсбуці повідомив Дмитро Харчук.

– До дня Покрови Пресвятої Богородиці, Українського козацтва, 78-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня захисників України, у вівторок, 13 жовтня 2020 року о 12:00 годині на центральній площі міста Лановець розпочнеться «Хода Захисників Лановеччини» до меморіалу «Борці за Волю України». У ході участь члени сімей загиблих воїнів, інваліди війни, учасники бойових дій, військові капелани, священослужителі, волонтери,  та небайдужі жителі громади. Запрошуємо  всіх небайдужих (не лише з нашого району та міста, запрошуємо побратимів та посестр з Кременеця, Збаража, Підволочиська, Шумська, Тернополя та інших куточків нашої області та гостей з областей-сусідів), прийняти участь у «Ході Захисників Лановеччини» та підтримати всіх воїнів-земляків, які захищали, захищають та захищатимуть нашу державу від зовнішнього агресора та внутрішніх ворогів, написав Дмитро Харчук.

Організатори зазначають що захід відбудеться без політичних прапорів, а представники влади, політики, інші цивільні жителі громади, зможуть взяти участь у "Ході Захисників Лановеччини" наприкінці колони.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.