Тернопільщина хоче похвалитися унікальними місцинами – допомагайте!

Опубліковано в Новини 27.09.2016

Розкажіть про наймальовничіші місця нашого краю - оригінально.

Відділ туризму Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з Національним заповідником «Замки Тернопілля» оголосили початок обласного конкурсу на кращу ідею промоції туристичної привабливості історичних міст та містечок Тернопілля. Мета конкурсу — популяризація історичної, культурної спадщини Тернопільської області.

«Ми хочемо знайти й відібрати найкращу ідею щодо туристичної промоції міст та містечок на теренах області, що є цікавими та значущими в історичному плані, — зазначив начальник відділу туризму Назар Яворський.

До участі запрошуються всі охочі жителі Тернопільщини та гості нашого краю, молодь віком від 16 років, громадські об’єднання, навчальні заклади, а також територіальні громади.

Переможців визначать у номінаціях: «кращий відеоролик»; «краще слайд –шоу» (кращий фоторяд)  — фотографії об’єкту в кольоровому зображенні, роздільною здатністю не менше 300 dpi.; «кращий аудіоролик»; «кращий туристичний плакат».

Зміст промоматеріалів повинен бути орієнтований на заохочення відвідування міста, містечка, селища потенційними туристами та гостями.

Прийом заявок до участі в конкурсі — із 3 жовтня по 1 грудня. Дата визначення переможців досить символічна — 19 грудня, у День Святого Миколая, який являється покровителем всіх мандрівників.

Тривалість аудіо та відео промоматеріалів має бути від до 3-х хвилин. Всі роботи подаються на цифрових носіях інформації (CD-R, CD-RW). Один учасник може подати необмежену кількість заявок у різних номінаціях.

Форма заявки для участі у конкурсі розміщена на офіційних веб-сайтах

організаторів конкурсу – Відділ туризму обласної державної адміністрації

(http://www.ternotour.com.ua/ ), Національний заповідник ,,Замки Тернопілля”

http://nzzt.com.ua/news.php ). та на сторінці ,,Тернопільщина туристична”

(www.facebook.com/ternotour/?fref=ts )

Конкурсні роботи подаються на розгляд в друкованому вигляді або на

електронних носіях за адресою: 46021, відділ туризму Тернопільської обласної

державної адміністрації, вул.Грушевського, 8 та можуть бути надіслані на

електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.