У дитсадку на Тернопільщині, по стінах тече вода (фото)

Опубліковано в Новини 01.10.2020

У Збаразькому комунальному яслах-саді №1 "Калинонька" після неякісного ремонту протікає дах.

Про це розповіли у спільноті «Тернопільські плітки».

За словами авторки допису, вода у приміщенні капає з стелі та стікає по стінах. Поміж дитячих ліжечок стоять тазики.

– Хочу розповісти про ситуацію, яка склалася у Збаразькому комунальному яслах-саді #1 "Калинонька" Можливо хтось знає способи вирішення даної проблеми. Фірма-підрядник проводила ремонтні роботи даху садочку. Відповідальними за їх проведення ще тоді було управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, кошти виділялися також ними. Роботу перевіряв та приймав теж цей відділ. Проте у садочку зараз жахлива ситуація! Як виявилося ремонтні роботи були проведені неякісно і навіть халатно. Дах протікає, все через стелю та по стінах тече у групи! В одній із груп у спальні між дитячими ліжечками стоять тазіки, щоб збирати воду, яка капає із стелі! І зараз діти змушені гратися і спати в таких небезпечних умовах, – пише Ira Nikituk. – Адже не ясно в який момент через це підтоплення може обвалитися частина стелі чи замкнути проводка! І найстрашніше, що НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ! Завідуюча садочком, а також батьки неодноразово зверталися і з усними, і з письмовими заявами у відділ освіти та у районну адміністрацію – нажаль, результату немає! Фірма, яка проводила роботи вже розформована. Комісія з відділу освіти оглянула садочок, склала акт, в якому вирішила, що необхідно шукти шляхи для усунення пошкоджень! Але так ніхто нічого не робить! Просто порадили підклеїти дах клейонкою і скотчем!

За словами жінки, необхідно провести терміновий ремонт даху будівлі адже стіни та стеля садочку в жахливому стані і не відомо, коли вони стануть загрозою для безпеки дітей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.