Тернопільські поліцейські продовжують рейд на нетверезих

Опубліковано в Новини 22.09.2016

За вчорашній день - троє порушників.

Одне з найбільших порушень тернопільських водіїв є керування у стані алкогольного сп’яніння. За минулу добу патрульні зупинили 3 нетверезих водіїв, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

На вулиці Чалдаєва інспектори зупинили автомобіль Жигулі, який здійснював небезпечні маневри. При спілкуванні з водієм інспектори помітили, що 37-річний чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер драгер визначив 1,32 проміле алкоголю в крові. Під час оформлення матеріалів правопорушення, патрульні встановили, що даний автомобіль вже понад півроку перебуває у розшуку Державної виконавчої служби Тернополя. На водія складено протокол за ст. 130 КУпАП – керування у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль доправлено на штрафмайданчик.

Також патрульні виявили 1,62 проміле алкоголю у 27-річного водія Peugeot Partner. На водія охоронці порядку склали протокол за ст. 130 КУпАП та винесено постанову за ч.6 ст. 121 КУпАП.

1,04 проміле алкоголю інспектори виявили у 21-річного водія мотоцикла Дніпро МТ-10. На водія патрульні склали протокол за ст.130 КУпАП та винесли постанову за ст.121 – порушення ПДР та ч.2 ст.126 – керування без відповідних документів.

Управління патрульної поліції Тернополя просить водіїв бути обережними і в жодному разі не сідати за кермо напідпитку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.