На скільки завантажені лікарні Тернополя хворими на COVID-19?

Опубліковано в Новини 08.09.2020

Медики Тернополян спільно з міським головою Тернополя Сергієм Надалом провели спільну нараду щодо стану захворюваності у місті на COVID-19.

Під час наради начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак повідомив про ситуацію в лікувальних закладах Тернопільської міської територіальної громади.

Відтак, станом на 10 годину 8 вересня:

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги перебуває 83 хворих на коронавірус. 78 з них – тернополяни. 4 хворих перебуває на кисневій підтримці через маску, 11 – на кисневому концентраторі, 3 людей - підключені до апарату ШВЛ. 7 пацієнтів перебувають у лікарні з підозрою на коронавірусну інфекцію.
У Тернопільській міській дитячій лікарні знаходиться 16 хворих (9 дітей і 7 дорослих) з підтвердженим діагнозом COVID-19, включаючи пацієнтів як з міста, так і області. 21 людина у лікарні - з підозрою на коронавірусну інфекцію.
У Тернопільській міській лікарні №3 перебуває 36 хворих на коронавірус. 2 пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску, 9 пацієнтів – на кисневому концентраторі, 3 людей у лікарні - з підозрою на коронавірусну інфекцію.
Інтенсивний показник захворюваності сьогодні складає 301 випадок на 100 тис. населення. Кількість тестувань, що проводиться - 97,5 при нормі мінімум 24, щодня працівники лабораторного центру здійснюють від 150 до 300 тестів.

Завантаженість ліжок у медичних закладах Тернополя станом на початок вересня хворими на COVID-19 складає до 37%, вікова структура пацієнтів - від 50 до 65р.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.