На соціальні об’єкти Тернопільщини гроші жертвують навіть з Канади

Опубліковано в Новини 21.09.2016

Цьогоріч, вже вкотре, на покращення умов у приміщенні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру Гусятинського району, що у місті Копичинцях, Фонд ‘’Медичне милосердя’’ (Канада) виділив спонсорську допомогу.

Щира вдячність за розуміння і підтримку благочинцю Семену Гуменному, щедрі пожертвування якого допомагають вирішити багато проблем терцентру. Нещодавно організацією виділено 18400 грн.

 

Територіальний центр докладає усіх зусиль, щоб стареньким і хворим було комфортно і затишно, виділяючи із свого бюджету кошти, а також беручи безпосередню участь у проведенні ремонтних робіт, які плануються закінчити до початку опалювального сезону.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.