"Складаєте протокол на тих, хто вчив вас писати": мер Тернополя відреагував на дії поліції

Опубліковано в Новини 08.09.2020

Міський голова Тернополя від реагування на складання протоколів поліцейськими на директорів шкіл та садочків.

Свою позицію Сергій Надал висловив на своїй сторінці у соціальній мережі.

– Шановні поліцейські! Захисники громади Тернополя! Ви прийшли в свої школи, в яких ви вчились, куди зараз ходять ваші діти. Ви складаєте протоколи на вчителів, які колись вас вчили писати, рахувати, бути людьми. Ви складаєте протокол на вашу першу вчительку. – каже Сергій Надал. – Невже замість того, щоб ловити справжніх злочинців, ваше завдання заблокувати роботу шкіл і садочків Тернополя? Хіба не в цих садочках доглядають Ваших дітей? Хіба не в цих школах їх навчають, поки ви виписуєте штрафи за "червону зону"? Я не хочу називати це відкритим наступом правоохоронців на освіту Тернополя.

Також міський голова подякував вихователям та вчителям які виконують свою роботу попри заборону поліцейських.

У обговоренні з приводу цієї ситуації висловилися й містяни.

– Чому ми вихователі, вчителі, повинні постійно боятися? Ми виконуємо всі нормативи і робимо деколи неможливе!!! Той хто придумав ці нормативи ніколи не працював з дітьми, як можна так знущатися? – пише Вікторія Нетребська.

– Надайте школам, садкам, підприємцям безкоштовну консультацію юристів. Можливо, варто директорам викликати слідчо-оперативну групу і складати протокол про порушення конституційних прав громадян та перевищення службових повноважень працівниками тої ж поліції? – зауважила Оксана Халілова.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.