«Всі концентратори зайняті, ситуація неконтрольована», – медик з Тернопільщини про лікування хворих на COVID19

Опубліковано в Новини 07.09.2020

Лікар Монастириської районної лікарні на своїй сторінці у фейсбуці розповів, що в медзакладі не вистачає місць для лікування хворих на коронавірус.

Він також підкреслив, що медики роблять свою роботу спокійно та без паніки.

– Давно не писав дописи. Читаю і аналізую, сьогодні гарний день, неділя,6.09.20р. чергую по хірургії, місць в реанімації немає, 6 ліжок заповнені, всі COVID19, а швидка в скафандрах привезла ще 3 COVID, всі важкі, куди ложити? Всі концентратори зайняті, я не жаліюсь, ми спокійно робимо свою роботу, без паніки. В дитячому Оксана Михайлівна, кожний день з 8 00.до 22оо. і в ночі також., в приймальному Андріана Юріївна Тріщук, в реанімації Дмитрів,.ІВ, такі реалії, 6 хворих в ВАІТ, а тільки що мені передзвонив  районний хірург з Бучача, просить, щоб ми взяли на обслуговування хворих хірургічного профілю Бучацького району, бо в них біда. Вони нам допомогли в квітні, травні і ми змушені також допомогти. PS ситуація з ковідом неконтрольована, ми очікуємо пік, кінець вересня середина жовтня, дай Боже щоб я помилився. Реанімація буде не на шість ліжок, а на двадцять і ми не будемо спроможні справлятися з потоком важких хворих. Дай, Боже, нам всім толерантно, не обзиваючи один одного, згуртувавшись пережити цей важкий час. Дякую всім за розуміння, написав Василь Ференц.  

 

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.