Поки на Тернопільщині наркозалежні молилися, злодій - обкрадав

Опубліковано в Новини 20.09.2016

Крадієм виявився колишній пацієнт обкраденого ним реабілітаційного центру.

Невідомий проник в реабілітаційний центр для наркозалежних і викрав звідти нетбук, перукарську машинку і навушники, а також тисячу гривень і п'ятнадцять тисяч російських рублів – саме таке повідомлення отримали від духовного наставника закладу збаразькі правоохоронці, повідомили в ГУНП області.

Під час розслідування поліцейські встановили, що зловмисник прокрався до кімнати під час спільної молитви пацієнтів центру. Зловмисник добре знав, де у кімнаті знаходяться цінні речі.

Під обґрунтовану підозру правоохоронців потрапив один з недавніх пацієнтів центру, житель Рівненщини, який проходив там реабілітацію. Його спіймали у Тернополі. Чоловік був одягнений в кросівки, які він вкрав у одного з пацієнтів закладу.

У скоєному зловмисник зізнався, розповів, що вкрадені речі він продав на ринку в Тернополі. Наразі йому інкримінують, ще й крадіжку мобільного телефону, яку він скоїв раніше.

Крадієві загрожує від трьох до шести років за ґратами, адже за фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 КК України – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.     

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.