Сім'ї тернопільських героїв можуть відправитися на сучасний курорт

Опубліковано в Новини 20.09.2016

Охочих просять зголоситися.

Про чергову акцію для підтримки сімей загиблих Героїв Тернопільщини повідомили волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО. Маємо можливість на п’ять днів відправити дітей з матерями загиблих бійців у Закарпаття, де розташовані термальні води, котрі здавна успішно використовують в будь-яку пору року для лікування, релаксації та відпочинку. Протягом відпочинку діятиме трьохразове харчування та щоденні відвідини термальних басейнів. Родини супроводжуватимуть капелан та вихователі. Останній день відпочинку завершиться відвідинами замку Паланок у закарпатському місті Мукачеве – унікальний зразок середньовічної фортифікаційної архітектури з поєднанням різних стилів.

Просимо відгукнутися небайдужих людей, які можуть допомогти коштами на оренду автобуса, або можуть надати транспорт на 35 місць, котрий протягом п’ятиденного відпочинку возитиме сім’ї загиблих воїнів по Закарпаттю.

За всіма питаннями звертайтеся на «гарячу» лінію Логістичного центра допомоги бійцям АТО: (097)2-055-055. Чекаємо на ваші дзвінки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.