Поблизу Тернополя злодій «замітав сліди» вогнем

Опубліковано в Новини 19.09.2016

Поліція затримала злочинця та перевіряє його причетність до подібних порушень.

Смартфон «Самсунг» вирвав з рук та викрав чоловік – саме таке повідомлення отримали тернопільські правоохоронці від 21-річного жителя обласного центру. Збитки потерпілий оцінив у шість тисяч гривень. Правоохоронці швидко встановили, що злочин скоїв знайомий постраждалого, зазначив сектор комунікації ГУНП області.

Зловмисником виявився житель села Смиківці Тернопільського району, в свої двадцять один уже тричі судимий за крадіжку, незаконне заволодіння транспортним засобом та грабіж.

Під час слідчо-оперативних дій поліцейські змогли встановити його причетність і до інших більш небезпечних для суспільства злочинів. У рецидивіста знайшли та передали на експертизу різноманітні речі, які знаходилися у нещодавно викраденому автомобілі.

Легківку «Рено» зловмисник викрав уночі з двору житлового будинку. Він приїхав на автомобілі додому і для того, щоб замести всі сліди злочину, підпалив транспортний засіб, попередньо вийнявши з нього всі цінні речі. Рецидивіст орудував уміло і після того, як він замкнув контакти на акумуляторі, автомобіль згорів дотла.   

За фактами даних злочинів правоохоронці відкрили кримінальні провадження за частиною першою статті 186 КК України – грабіж, статті 298 ККУ –незаконне заволодіння  транспортним засобом, та частиною другою статті 194 ККУ – умисне знищення майна шляхом підпалу.

Рецидивіст зізнався у всіх трьох правопорушеннях. Правоохоронці встановлюють його причетність до скоєння інших злочинів. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.