Депутати Тернопільської обласної ради сьогодні зберуться на сесію

Опубліковано в Новини 20.08.2020

Сьогодні, 20 серпня, о 10.00 розпчонеться шосте пленарне засідання чотирнадцятої сесії Тернопільської обласної ради.

Про це повідомляють на сайті облради.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Віктор Овчарук. У ньому йдеться:

  1. Відповідно до частин четвертої та десятої статті 46 Закону України «Про місцеве  самоврядування  в  Україні»  провести 20 серпня 2020  року о 10.00 годині в приміщенні конференцзали Тернопільської обласної ради шосте пленарне засідання чотирнадцятої  сесії Тернопільської обласної ради шостого скликання.
  2. На розгляд шостого пленарного засідання чотирнадцятої сесії Тернопільської обласної ради винести наступні питання:

2.1. Про затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств - об’єктів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

2.2. Про ситуацію, яка склалася в Тернопільській області у зв’язку  з віднесенням міста Тернополя до «червоної зони» за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 і суспільно-політичну ситуацію зумовлену діяльністю Кабінету Міністрів України та інших органів центральної влади в умовах оголошеного карантину.

2.3. Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо підтримки заяви Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій у зв’язку зі звинуваченнями МОЗ у поширенні COVID-19 у західних областях України та розслідування фактів тиску та переслідування священнослужителів УГКЦ посадовцями Тернопільської ОДА.

2.4.Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського та Генерального прокурора Ірини Венедіктової з приводу неприпустимості використання правоохоронних органів для політичного тиску на Православну Церкву України, її кліриків та вірян.

2.5. Інші питання поточної роботи Тернопільської обласної ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.