У новому мікрорайоні Тернополя триває капітальне будівництво дороги

Опубліковано в Новини 19.08.2020

У Тернополі триває зведення нових житлових масивів. Так, у мікрорайоні «Північний» на вул. Київській та на вул. Героїв Чорнобиля незабаром розпочнеться капітальне будівництво дороги.

- У даному мікрорайоні продовжують зводити нові будинки і в деяких уже проживає значна кількість мешканців, тому виникає необхідність створювати належну інфраструктуру. Будуються нові дороги, прокладаються мережі: каналізація, водовідведення, електропостачання тощо, - повідомляє міський голова Сергій Надал. – Роботи скоро розпочнуться, тут буде облаштована проїжджа та пішохідна частини від вул. Київської до вул. Героїв Чорнобиля. Згодом будівництво дороги продовжать через вул. Спортивну, яка буде виходити на просп. Злуки.

Капітальне будівництво дороги на вул. Київській здійснює ПП «Матла» відповідно до інвестиційної угоди. Проєктом робіт передбачено облаштування велодоріжки, розподілення руху транспорту по смугах і озеленення території.

Зазначимо, що в рамках будівництва нової дороги передбачено формування кільцевого руху, а саме: вул. Героїв Чорнобиля буде виходити на вул. Текстильну - це буде основна артерія, яка з’єднає дві магістральних вулиці – вул. 15 Квітня і вул. Текстильну.

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.