На Тернопільщині затримали чоловіка за продаж вогнепальної зброї

Опубліковано в Новини 17.08.2020
Реалізувати пістолет марки «ТТ» намагався 29-річний житель Чорткова. Зловмисника поліцейські затримали під час продажу зброї. 
 
Співробітники карного розшуку отримали повідомлення про те, що мешканець одного із райцентрів області займається збутом небезпечних предметів. В ході відпрацювання оперативна інформація підтвердилася. Поліцейські встановили особу зловмисника та почали документувати його злочинну діяльність.      
Співробітники обласного управління карного розшуку спільно з оперативниками Чортківського відділу поліції та біцями підрозділу «КОРД» затримали правопорушника під час продажу пістолета марки «ТТ». Зброю він реалізував за 19 500 гривень.
 
Під час проведення санкціонованого обшуку в автомобілі та за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили набої до пістолета та наркотичні речовини:  субутекс, амфетамін та коноплю.
 
Правопорушник – непрацюючий 29-річний житель Чорткова. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – на даний час в суді розглядаються справи, в яких він фігурує підозрюваним у незаконному обігу зброї та наркотичних речовин.
 
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ - незаконне поводження зі зброєю. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 
 
На даний час зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, зазнаають у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють походження вогнепальної зброї  та перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших правопорушень.
 
Фото: ГУНП у Тернопільській області
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.