У Тернополі живодер жорстоко вбив кошеня

Опубліковано в Новини 12.08.2020

У Тернополі на вулиці Лесі Українки 3, невідомий чоловік жорстоко вбив кошеня та викинув мертву тварину у сміттєвий бак.

Про це у спільноті «Захист тварин у Тернополі» розповіла Сюзанна Шах.

Жінка повідомила, що спочатку почула звук, ніби від удару сокирою по довбні. Після цього, вона повернула на звук і почула ще один удар.

–  Через кущі було погано видно, але я помітила, як чоловік відкинув велику палку, і щось біле, обм’якле, кинув у відро. Потім швидко пішов до смітника, і викинув у контейнер, те що було у відрі. Після цього зайшов у відчинений підвал 3-го під’зду, вийшов з рюкзаком, і зник в дверях цього ж під’їзду. Це все відбулось в лічені хвилини, – пише про побачене Сюзанна Шах. – Я пішла до смітника, відкрила бак, він був зовсім порожнім, а на дні, прикрите ганчіркою лежало біле мертве кошеня, з скривавленою, розбитою головою. Кошеняті на вигляд 2 місяці. В мене був "ступор", хоча я передбачала, що можу там побачити...

За словами авторки допису, вона побачила все це під час прогулянки з собакою і телефону з собою не мала, тож викликати поліцію або зробити фото не могла. Коли жінка повернулася до контейнерів з мобільним, кошеня вже засипали сміттям.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.