На Тернопільщині покарали молодиків, які знищили зупинку

Опубліковано в Новини 07.08.2020

Знайшли молодиків, які днями які зламали зупинку громадського транспорту у Чорткові.

Сьогодні зранку вони разом з батьками прийшли на зустріч з міським головою Чорткова Володимиром Шматьком.

Про це повідомили на сторінці Чортківської міської ради.

– Хлопці розповіли, що ніякого умислу ламати автобусну зупинку не було, ніхто не сподівався, що звичайні юнацькі витівки матимуть такий кінець. Всі вони попросили вибачення за скоєне у своїх батьків, перепросили і за псування комунального майна,зазначено у дописі.

У зв’язку з тим, що більшість мешканців міста вимагали призначити хлопцям громадські роботи, юнаки й самі згодилися на таке покарання. Тож тепер цілий тиждень 3 години у день  хлопці проводитимуть благоустрій одного з міських районів.

Також на хлопців було складено протоколи про адміністративне правопорушення за статею 152 КУпАП (340-1360 грн), оскільки всі досягнули 16-річного віку. Розмір штрафу встановлюватиме адміністративна комісія при Чортківській міській раді вже у середу, 12 серпня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.