У Тернополі виявили крадене авто, яке вже встигли купити

Опубліковано в Новини 16.09.2016

Хто причетний до злочину, з'ясовують правоохоронці.

Припаркований з порушенням автомобіль Mazda виявили патрульні на вулиці Героїв Крут 15 вересня, близько 21-ї години вечора, зазначила прес-служба УПП у Тернополі. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів із записами в свідоцтві про реєстрацію інспектори з’ясували, що транспортний засіб перебуває у розшуку. Автомобіль викрали у Києві 15 лютого цього року. Нинішній власник авто повідомив, що транспортний засіб купив, і про його походження нічого не знав.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка опитала водія та забрала транспортний засіб на зберігання на штрафмайданчик.

В Управлінні патрульної поліції м. Тернополя повідомляють, що така ситуація зі збутом крадених машин не є рідкісною. Причетні до угону люди продають транспортні засоби за заниженими цінами і залишаються «в тіні» під час таких операцій.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.