У духовному центрі на Тернопільщині висвятили нового священника

Опубліковано в Новини 04.08.2020

У неділю, 2 серпня, на празник святого пророка Іллі, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася урочиста Архиєрейська Літургія, яку очолили архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), у співслужінні адміністратора МДЦ «Зарваниця» о. Ігоря Засійбіди та сотрудника о. Андрія Шалая. 

У часі Богослужіння митрополит Василій уділив Святу Тайну Священства випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого диякону Олегу Паньківцю, повідомляють на сайті Марійського духовного центру «Зарваниця».

Після Літургії архиєпископ привітав новопоставленого ієрея. В свою чергу о. Олег висловив щиру подяку  митрополиту Василію за духовні настанови та опіку, подякував усім викладачам Тернопільської семінарії, своїм рідним та друзям.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.