Європейці інвестують в здоров’я мешканців Тернопільщини

Опубліковано в Новини 15.09.2016

Через 20 років їх інвестиції приносять користь людям.

Німецький благодійний фонд «Гуманітарна допомога міста Білефельд» вже протягом багатьох років співпрацює з Тернопільщиною, реалізуючи на території області різні соціальні проекти. Один з них —  відкрита 20 років тому лікарня у селі Ілавче на Теребовлянщині. З цієї нагоди нещодавно тут відбувся урочистий захід.

Керівники району та області оглянули приміщення лікарні та безпосередньо поспілкувалися з представниками фонду з Німеччини.

«Соціальне інвестування насамперед спрямоване на підвищення якості життя людей. Тож висловлюю щиру вдячність керівникові фонду Пітеру Регеру та усім німецьким доброчинцям за вашу благодійну місію», — зазначив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик.

У свою чергу Пітер Регер висловив подяку Богу, який стоїть за кожною доброю справою та благословляє діяльність Фонду на служіння людям. Також він урочисто вручив ключі від швидкої допомоги, що працюючи у відділенні, врятує не одне людське життя.

 

За підтримки німецьких партнерів вказаний лікувальний заклад обладнаний сучасною європейською технікою. Крім цього, лікарня має постійне та повне фінансування на утримання приміщення, а також стабільну зарплатню працівникам. Також за ініціативи фонду цьогоріч на базі лікарні відкрито терапевтичне відділення Теребовлянської центральної  районної лікарні. Переважно тут обслуговується сільське населення — люди похилого віку, які не мають змоги поїхати лікуватися у райцентр.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.