«Добрий самарянин» тримає обіцянку і платить найвищу оренду за землю

Опубліковано в Новини 15.09.2016
Завершилася перша половина жнив на полях ПАТ «Добрий самарянин». Зібрано ранні культури – озиму пшеницю, озимий ячмінь, ярий ріпак і їх врожайністю аграрії задоволені.

- Врожаї у нас кращі по району, можливо, і по області.  Пшениці ми збирали майже 80 центнерів з гектара, а озимий ячмінь – більше 90 центнерів. Я думаю, що це досить пристойний результат, який дає стимул працювати і дає можливість платити, як ми і обіцяли, найвищу орендну плату людям, які з нами співпрацюють, - говорить директор ПАТ «Добрий самарянин» Володимир Кравець.

Процес сільського господарства є безперервним і на зміну одному циклу приходить інший. На сьогоднішній день у ПАП «Добрий самарянин» озимий ріпак посіяно на 1000 гектарах. Радують око дружні сходи і проводиться догляд за ними.

На завершенні і посів озимого ячменю. Він розмістився на площі понад 800 гектарів. Перші посіви також дали дружні сходи. Розпочали посів озимої пшениці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.