Тернопільщина демонструє позитивний приклад іноземних інвестицій

Опубліковано в Новини 14.09.2016

Ці інвестори збільшують площі і дають нові робочі місця.

Ще кілька місяців тому ці старі павільйони колишнього заводу «Агромаш» були порожніми та напівзруйнованими. Але сьогодні тут знайшли роботу вже понад 200 жителів Тернопільської області, інші — проходять навчання та інструктаж. Товариство з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна», яке є системним розробником і постачальником продукції для авто моделей Фольксваген та Ауді, у Чорткові реалізовує новий інвестпроект. Темпи будівництва та організації роботи вражають.

«Виробництво першого етапу відбувається на виробничій площі близько 8 тисяч квадратів. На другому етапі буде задіяно 12 тисяч виробничої площі, — зазначив директор Чортківської філії «СЕ Борднетце-Україна» Олег Білобровко.

Впродовж 2016 року на цих територіях планується будівництво логістично-виробничої та адміністративно-побутових площ. В результаті протягом наступних двох років буде створено ще 2 тис нових робочих місць. Умовами праці навіть на початковій стадії співробітники задоволені.

Завдяки тому, що на Тернопільщині створюються комфортні умови для роботи інвесторів, продуктивність промисловості зростає. Переконуємося в цьому на прикладі «СЕ Борднетце-Україна»: сума реалізованої продукції за січень-липень нинішнього року складає понад 522 млн гривень. При цьому у порівнянні з таким же періодом 2015-го – зросла вона на 65%.  За час роботи на Тернопільщині підприємство працевлаштувало майже 4 тис. жителів області, яких забезпечує повним соціальним пакетом. Бюджетоутворюючим підприємствам, які до того ж є сумлінними роботодавцями, керівництво області готове надавати всебічну підтримку.

 

 «СЕ Борднетце-Україна» засноване фірмою Сумітомо Електрік Борднетце  у 2006 році. На сьогодні група компаній представлена заводами і представництвами у різних країнах світу, на яких задіяно близько 26 тис. працівників.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.