На Тернопільщині брат знущався над сестрою та погрожував їй розправою

Опубліковано в Новини 23.06.2020
Працівники Лановецького відділення поліції відкрили кримінальне провадження щодо 32-річного жителя одного із місцевих сіл. Чоловіку загрожує громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.
 
До співробітників територіального підрозділу звернулася жителька села Вишгородок. Жінка просила захистити її від свого брата, який систематично влаштовує конфлікти та погрожує їй розправою.
 
Поліцейські вже неодноразово складали на чоловіка протоколи за вчинення адміністративного правопорушення  передбаченого ст. 173-2 КУпАП, однак чоловік продовжив чинити протиправне.
 
Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до ч. 1 ст. 126 ККУ.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.