У центрі Тернополя закрили популярний бар

Опубліковано в Новини 20.06.2020

У Тернополі припинив роботу арт-бар «Коза».

Про це у фейсбуці повідомив Олег Макогін.

– Так колись побачив автор цієї фігури, що на фото, нашу «Козу». Ця коза залишається, де і стояла, на згадку, а бар «Коза» припинив своє існування, – написав Олег Макогін. – Мистецьке об'єднання "Коза" буде працювати і далі. Наприклад, плануємо в грудні провести 20-тий ювілейний «Джазбез». Але вже без джем сейшенів в «Козі». Всім дякуємо, з ким працювали, і всім, для кого «Коза» була рідною.

Він також додав, що у приміщенні «Кози» планується відкриття іншого закладу громадського харчування, однак з іншою назвою та концепцією.

У коментарях користувачі шкодують, що «Коза» припинила існування та пригадують все, що їх пов’язувало з баром.

– Це як наслідок карантинусного шлейфу, чи є інші причини... А бар «Коза»  – це і історія, і хороша аура, і кухня, ну і, звичайно, місце розташування... прокоментував Ігор Сачко.

–  Шкода, «Коза» була класна, і молоді музиканти мали де пробуватись! – написала Iryna Bas.

–  «Коза» - це була ціла епоха творчості в Файному місті, скільки поетів, музикантів, художників там народилось, скільки літературних, музичних подій було. Які особи виступали в цьому закладі. Можна хоч музей робити. Дякую власникам, колективу і друзям за час проведений в цьому закладі, прокоментував Богдан Боденчук.

– Не можу сказати, що я так часто бувала там... Але коли Оксана Цюпа робила виставку лялькову (відьом), я була. І це було пам'яно, і це було цікаво. Шкода, бо просто пити, їсти є де, а так немає, як було в «КОЗІ», прокоментувала Ніла Скачко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.