На Тернопільщині колишній горе-чоловік "діл наробив"

Опубліковано в Новини 10.09.2016

До правоохоронців із заявою про побиття та пограбування звернулась жителька Чорткова, повідомляє сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

За словами жінки, вона працювала в кіоску "Торг преса", коли підійшов колишній затіяв сварку, яка переросла в побиття і пограбування. Горе-чоловік вдарив чортківчанку, викрав всю виручку в сумі 800 гривень з торгівельної будки і одразу втік.

У жінки виявили закриту черепно-мозкову травму, струс та забій ключиці. Що ж стосується горе-колишнього, поліції одразу вдалося знайти дебошира, який одразу зізнався в скоєному. Чоловік повернув гроші, але в сумі 760 гривень, 40 просто встигли потратитись на алкоголь.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 частина 1 ККУ -  відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.