На Тернопільщині дитині продали сирок, який вже три місяці не можна їсти

Опубліковано в Новини 12.06.2020

У місцевому магазині в Козові дитина придбала сирок та з’їла його, а вже потім мама помітила, що термін придатності минув ще три місяці тому.

Про це Ірина Москалюк написала на своїй сторінці у фейсбуці.

– Ось такий сирок купив сьогодні мій син у магазині «Наш Край'». Термін придатності минув ТРИ місяці тому! Питання до керівництва: у вас совість є? Чи тільки бажання наживи? Це ж товари для дітей! На жаль, поки я прийшла з роботи, діти їх вже з'їли. Тепер молю Бога, щоб все обійшлося! написала Ірина Москалюк.

У коментарях користувачі зазначають, що такий випадок – не перший.

– На жаль, це вже не поодинокий випадок. Іра, у тебе зберігся чек, маєш повне право на повернення коштів, але кошти, тут звичайно, річ другорядна! Лиш би обійшлося без проблем з травленням у дітей! написала Olenka Suta.

– Пані Ірино, Вам потрібно звернутися у службу захисту прав споживача. Номер цієї служби повинен бути у кожній торговій точці. У разі його відсутності загугліть, порадив Віктор Васильцов.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.