Тернопільщина готується до ЗНО

Опубліковано в Новини 11.06.2020

Наближається пробна та основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Пункти проведення ЗНО відповідними засобами захисту забезпечать Міністерство освіти і науки спільно з Групою Нафтогаз, ЮНІСЕФ Україна та Посольством Швейцарії в Україні. 
Як повідомила начальниця управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома, у наявності будуть одноразові рушники, мило, маски тощо. Крім того, залучать й медичних працівників, які при вході вимірюватимуть усім учасникам температуру.
- Учні, в яких може виявитися підвищена температура, отримають від медиків вичерпні рекомендації щодо того, як взяти участь у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, — розповіла Ольга Хома. — Серед учасників зовнішньо-незалежного оцінювання будуть не лише цьогорічні випускники, а й випускники попередніх років, які невдало здали зовнішньо-незалежного оцінювання або ж ті, хто цьогоріч вже визначилися із вищим навчальним закладом та хочуть кращих результатів ЗНО.
Основна сесія зовнішньо-незалежного оцінювання стартує 25 червня й завершиться 17 липня.


Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.