Тернополянам "бабусі-співусі" вже в печінках сидять

Опубліковано в Новини 08.09.2016

Адже без них, без їхнього голосіння і співу не обходиться жодне весілля в файному місті.

Відтак, жителька Тернополя Бриль Вікторія зареєструвала на сайті e-dem.in.ua петицію, в якій просить місцеву владу та правоохоронців заборонити "виступати" та збирати гроші славнозвісним "зіркам" РАЦС-у з щойно спечених молодят. Всього за 8 неповних днів петиція назбирала 250 голосів з 300 необхідних. 

"У дні реєстрації актів цивільного стану під дверима ДРАЦС чергують бабусі, які своїм нав'язливим співом портять мабуть найщасливіший день у житті молодої пари, на прохання батьків наречених вони не реагують, а лише гроші можуть їх втихомирити", - пише тернополянка.

Окрім надокучливих "бабусь-співусь" жінка скаржиться і на циган, які, либонь, взяли приклад зі стареньких і собі під стінами РАГС-у стоять та гроші збирають:

"Також, щодо циган які чергують під тими ж стінами і оточують наречену, зі словами "нєвєста дай дєнюжку, а то прокляну", не дають проходу молодій парі!!! І от Вам перші привітання з весіллям! Пропоную поставити патруль перед входом вищевказаного органу і відганяти таких осіб для уникнення повторення цих прикрих ситуацій", - йдеться в повідомленні пані Вікторії.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.