Біля тернопільського замку будуть «круті віражі»

Опубліковано в Новини 08.09.2016

Саме таку назву мають дитячі велоперегони, які відбудуться вже цієї неділі.

11 вересня об 11.00 год. на алеї поблизу Тернопільського замку відбудуться велосипедні перегони «Круті віражі». Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30 год, зазначає TV-4.

Участь у змаганнях можуть брати діти від 3-х до 10 років. До участі допускаються діти з дозволу дорослих. З собою необхідно мати: справний велосипед, шолом та захисне спорядження.

Учасників та переможців змагань  нагородять подарунками від партнера заходу ТМ «Ласунка» та Тернопільського обласного осередку  Федерації велосипедного спорту України.

Організатор: КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» спільно з Тернопільським обласним осередком Федерації велосипедного спорту України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.