У місті на Тернопільщині центральний стадіон нагадує сміттєзвалище (фото)

Опубліковано в Новини 01.06.2020

На стадіоні у Шумську місцеві мешканці зібрали 20 пакетів відходів, однак це лише 20 % від всього сміття. 

Від такої ж проблеми потерпає і ліс у Шумську, і парк «Соснина».

Про це у фейсбуці повідомила Dasha Studenets.

– Це Шумський центральний стадіон. Ззовні – краса, всередині – сміттєзвалище. Ми прибрали лише 20 % від всього сміття, бо в 4 руки зробити це досить важко. На 3 фото – 20 пакетів. Ще його дуже багато… На жаль, люди поводять себе як справжні свині. Кілька зайвих кроків до смітника зроблять наш Шумськ чистішим! Від такої проблеми страждає і парк «Соснина». Правильним рішенням є штатний двірник. Ця людина буде працювати, забираючи сміття, яке люди викидають не у смітники. Він значно покращить чистоту Шумщини та нашого лісу, написала Dasha Studenets.

Авторка допису закликала жителів Шумська берегти навколишнє середовище, а керівництво громади попросила вирішити проблему із двірником.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.