Сім'ї тернопільських поліцейських, які загинули під час резонансної стрілянини, отримали квартири

Опубліковано в Новини 06.09.2016

Ордери вручив сам Аваков.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив ордери на квартири та нагороди сім’ям двох працівників поліції, що ціною власного життя знешкодили озброєного зловмисника на Тернопільщині, зазначила прес-служба Департаменту комунікації МВС України.

Міністр внутрішніх справ зазначив, що загиблі заплатили за наш спокій і безпеку найвищу ціну – власне життя.

Нагадаємо, 23 серпня у селі Бабинці на Тернопільщині 45-річний місцевий житель на ґрунті ревнощів вбив свою дружину, а коли на місце події прибули правоохоронці, не бажаючи здаватися, скоїв вбивство двох поліцейських і одного поранив.

«Немає більшої честі, аніж віддати життя за Батьківщину», – сказала Хатія Деканоідзе.

Крім того, загиблих майора Олександра Рудика та капітана Андрія Чернятинського було посмертно нагороджено нагрудним знаком «За відвагу в службі».   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.